Alt i Ett system!
Det perfekte hotellstyringssystem

Techotel Picasso er det mest solgte system i Danmark, Norge og Sverige.
Siden lanseringen i 2002 har vi installert over 700 systemer.

Bookingsystemet inndeles i disse tre hovedprogrammer:
Picasso Pro, Light og Domino. Les mer

Techotel Picasso Pro
Samlet styringssystem for alle medarbeiderne på hotellet og i restauranten. Les mer

Techotel Picasso Light
Booking- og salgskalender for mindre hoteller, gjestegårder og selskapslokaler. Les mer
OVERsikt OVER HELE KjeDEN
Se på hele kjeden eller kun på det enkelte hotel

Techotel Picasso Domino
ASP hotellkjedesystem. Central Office / booking / MIS / CRM / ToDo. 
Kan utvides med Techotel Bonus System.
. Les mer


oversikt over RESTAURANTEN
Komplett kassesystem med Picasso Appetite 

Picasso Appetite
Bordbooking, fakturering, e-post, ToDo kalender og kundekartotek. Appetite inneholder også lagerstyring av ferdigvarer samt en mengde salgsstatistikker.
Appetite kan betjenes med berøringsskjerm, Ipad, vanntett tastatur, PC tastatur eller mus. Les mer

 

hjelpen er nær!
Våre flinke supportmedarbeidere hjelper deg videre

Techotel Positiv Service 
Vi forplikter oss å alltid gi en positiv, rask og effektiv service til alle våre kunder. Ved hjelp av våre interne oppfølgingssystemer og hyggelige medarbeidere er det vår innstilling at våre kunder alltid skal ha en positiv opplevelse av vår service. Dette har vi nedfelt i vår Positiv Service Avtale, som er et kjent begrep hos våre kunder.

Last ned Techotel Positiv Service avtale    

Telefonsupport 24 timer
En viktig del av vårt servicekonsept er vår telefonsupport 24 timer i døgnet - 365 dager i året.

Oppdateringer og nye versjoner                                 
Oppdateringer av programmet inngår i lisensavtalen. Våre kunder får alltid den siste versjon av systemet uten ekstra lisenskostnader.

Driftsinfo 
Opplever du problemer med Picasso kan du til enhver tid sjekke DRIFTINFO boksen på høyre side av hjemmesiden for å se status. 
 
    
Selvhjelpssystemer 
Vi legger stor vekt på at servicen rundt Techotel systemene oppfyller de strenge kravene som stilles i en bransje der driften foregår døgnet og året rundt.
Vårt servicekonsept er derfor basert på at våre kunder i størst mulig grad kan hjelpe seg selv slik at de mest kritiske delene av systemene fungerer selv etter et eventuelt driftsavbrudd.
Takket være de innebygde sikkerhetsfunksjonene mister man ikke informasjon som er lagret.
Se også vår FAQ her for svar på dine spørsmål før du ringer eller skriver til:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

HURTIGGUIDE:

kl. 9.00-12.00: 
Systemfeil – Gratis!

Rask hjelp til betjening av systemet – Gratis!
Tlf 66 77 69 00

kl. 12.00-17.00: 
Fredager 12.00 – 15.00
Systemfeil - Gratis!

Rask hjelp til betjening av systemet: timepris.
Tlf 66 77 69 00

kl. 17.00-09.00: 
Systemfeil: Henvendelse til Hotline - Gratis! 
Rask hjelp til betjening av systemet: dobbel timepris.

Tlf. +45 29 25 01 01   
   

har du behov for hardware?
Så kan vi sikkert hjælpe dig!

Vi har hos Techotel en viden om hvilket hardware det kræver på bedste måde at afvikle vores software. Den kan du drage nytte af hvis du bestiller din hardware hos os.
 
Check-in stander med nøgleudlevering
Kunne du tænke dig at sende receptionen tidligt hjem og stadig trygt vide, at dine gæster bliver indlogeret?
Så skulle I måske have en VIP stander. 
Standeren står fysisk på hotellet og lader gæsterne checke ind ved hjælp af touch Screen og udleverer nøglekort til værelset.  

Dankort-terminaler
Det nemmeste er at få det hele samme sted, derfor tilbyder vi også dankortterminaler med fuld integration med Picasso.  

Tablets til hurtig betjening
Hvad enten det er betjening i restauranten eller check-liste for rengøringen, kan det være en fordel at udføre på en tablet, som f.eks. en ipad. De er hurtige, nemme at have med sig og fylder mindre end en bærbar computer.
 
Flat screen TV
Du kan købe eller leje TV apperater til vores Dali TV og internetløsninger.
Vi hjælper gerne med installering og har også udstyr til transport og ophængning på værelserne.

Smart-box
Med vores nye Smart-box løsning kombinerer du TV og internettets kvaliteter via apps.
Smart-boxen der sættes direkte på TV apperatet, samt den multifunktionelle fjernbetjening kan du købe eller leje af os.

Skriv til os, og få et tilbud på det, du har brug for af hardware.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ';document.getElementById('cloak76d2c7791c172fe0ecf05d0ae2960826').innerHTML += ''+addy_text76d2c7791c172fe0ecf05d0ae2960826+'<\/a>';

 

Din nye partner
Få innflytelse og en god sparringspartner

Techotel er en samarbeidspartner fremfor en leverandør.

Profesjonell sparring
Organisasjonen vår ble etablert i 1981 og har datterselskap i Sverige, Norge og Irland. Vi har over 40 meget kompetente medarbeidere. Med så mange års erfaring vet vi mer enn de fleste om utvikling av tekniske løsninger til hoteller, konferanse- og feriesentre.

Vårt booking-, salgs- og markedsføringssystem Techotel Picasso har i flere år vært det mest solgte system i Norden. Mer enn 700 hoteller, ferie- og konferansesentre har Techotel som samarbeidspartner.

Bruk vår kunnskap
Vår erfaring kan også hjelpe deg. Du kan bruke oss som din egen utviklingsavdeling til hotellsystemet. Vi kan også være en sparringspartner og gi deg råd og veiledning hva gjelder beslutninger om nye satsninger.
Få innflytelse på systemet ditt 
Konstant videreutvikling og forbedring

Daglig er vi i tett dialog med våre kunder om nye behov og ønsker om utvikling. Vi har Skandinavias største utviklingsavdeling i bransjen hvor det satses ca 2 mill kroner i året på nyutvikling. Våre brukere får alle utviklingsresultater uten ekstra omkostninger i form av oppgraderinger. Våre kunders behov styrer utviklingen av Picasso.

Brukermøter
Techotel holder årlige brukermøter for alle våre kunder. I disse møtene kan man dele erfaringer, stille spørsmål, få informasjon om nyheter.
I tillegg har man mulighet til å fremme ønsker om nye funksjoner i Picasso og Appetite. Disse ønskene er utgangspunktet for systemutviklingen i Techotel. 

Erfa-møter
Våre kunder har dessuten etablert egne, populære «Erfa-møter». Det er årlige bruker- og utviklingsmøter vedr. hotellsystemet og restaurantsystemet Appetite. Erfagruppen inviterer sine deltakere selv.

Kontakt oss på
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du ønsker å høre mer om brukerinnflytelse og ERFA-møter

 

hosting
Hvilken løsning passer for dere?

I bunn og grunn er selv den beste programvaren avhengig av den riktige hosting og hardware løsningen. For å få den beste brukeropplevelsen må man ha tilstrekkelig kapasitet til å kjøre programvaren.  

Techotel server 
Programvaren Picasso er installert sentralt på Techotels servere. Alle hotell som kjører Picasso kan velge å lagre sine data, brukerinnstillinger og filer hos oss.

Egen server
Hvis dere allerede har en egnet server og ønsker å kjøre Picasso kan dere også velge dette alternativet. Driften av serveren er da overlatt til hotellet selv. Sjekk med oss først om din server har det riktige oppsettet! 
hosting hos techotel
Den sikre løsningen
 
Det nyeste utstyret
Techotel oppdaterer hardware løpende og slik at vi har den nyeste hardware og virusbeskyttelse.  

Et team av eksperter
Vår hardwareavdeling består av mennesker med utdanning innen systemadministrasjon. De kan derfor raskt identifisere feil eller forutse ytterligere behov for hostingsenteret.

Den beste sikkerheten
Techotels serverpark har en oppetid på 99%. Skulle noe allikevel gå galt, tar vi daglig back-up av alt. Vi har i tillegg ekstra servere stående i tilfelle det skulle bli nødvendig.

Ring eller skriv til oss for å få et tilbud!
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

HVORDAN BRUkER MAN PICASSO?
Du får grundig opplæring

Selv om Picasso er intuitivt å bruke, er det også et omfangsrikt system. Før du begynner å bruke Picasso trenger du å vite hvilke muligheter du har i programmet. 

ved oppstart
En god start er halve seieren

Kurs i bruken av Picasso er en naturlig del av installasjonen og avtales individuelt med brukerne. Våre konsulenter er tilstede og vil sammen med ledelsen/nøkkelpersoner gjennomgå bedriftens arbeidsflyt, forretningsområder m.m. Konsulenten veileder dere i hvordan systemet settes opp og brukes mest hensiktsmessig. Konsulenten guider dere gjennom inntasting av data og er med på oppstarten.


I installasjonsperioden blir nøkkelpersonene på hotellet kurset i hvert sitt felt slik at de kan hjelpe kollegaer i gang med de enkelte rutinene. Alle skal føle seg trygge på bruken av Picasso når konsulenten reiser.

Vi anbefaler å avslutte med en oppfølgingsdag hos dere der vi gjennomgår den nye arbeidsflyten, retter opp på eventuelle brukerfeil og ser om noe kan gjøres enda bedre.

Vi følger opp installasjonen med ekstra oppmerksomhet i oppstartsmåneden og står til rådighet ved alle spørsmål.
videreutdannelse
Firmakurs som frisker opp hukommelsen

Firmakursene for Picasso brukere er tilpasset individuelt etter brukernes behov. Vi holder firmakurs på hotellet eller hos Techotel etter avtale. For å få best mulig utbytte av kurset anbefaler vi maks 4 deltakere og 2 emneområder pr dag, som våre konsulenter avtaler og forbereder på forhånd. 
Vi kan holde kurs med generell oppfriskning av kunnskap eller kurs med fordypning i spesifikke områder i Picasso. F. eks markedsføring/management modulen eller økonomisystemet.


24 timers support
Hjelpen er nær - hele døgnet

Skulle du allikevel tvile eller du har ytterligere spørsmål omkring betjening av hotell- eller restaurantsystemet, tilbyr Techotel gratis telefonhjelp kl. 09.00 – 12.00 til alle våre kunder dersom det er en ledig konsulent tilstede.

I krisesituasjoner kan du ringe vår Hotline – 24 timer i døgnet.
Les mere om support her.

 

ikke bare et hotelsystem
men en pakke med service, support og undervisning

Det er viktig for Techotel at du har glede av Picasso. Det gjør du best ved å utnytte systemets mange muligheter.

Techotel Positiv Service 
Vi forplikter oss å alltid gi en positiv, rask og effektiv service til alle våre kunder. Ved hjelp av våre interne oppfølgingssystemer og hyggelige medarbeidere er det vår innstilling at våre kunder alltid skal ha en positiv opplevelse av vår service. Dette har vi nedfelt i vår Positiv Service Avtale, som er et kjent begrep hos våre kunder.

Support
Vår support er alltid åpen. Utenfor vanlig kontortid kan Hotline benyttes ved akutte problemer. 
Les mer om support

Undervisning
Våre konsulenter sørger for grundig og kompetent opplæring av én eller flere nøkkelpersoner hos dere, som igjen kan lære opp resten av personalet.
Undervisningen kan foregå hos dere eller i våre kurslokaler.
Les mer om undervisning

Hosting
Techotel har moderne hosting fasiliteter med stor kapasitet og sikkerhet. 
Les mer om hosting
    
 

 

Vil du jobbe hos oss?
Send oss en søknad

Send CV og en kortfattet søknad til:    

Techotel Norge A/S
Stasjonsveien 18
1396 Billingstad    


Eller via e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

kompetanse
Vi ansetter hovedsakelig innenfor disse områdene
 
  • Software support
  • System salg
  • System utdannelse
Fremfor alt vektlegges dyktighet og erfaring.
Det er dessuten en fordel om du har bakgrunn fra hotellbransjen og/eller med våre produkter.


 

Techotel norge


Techotel Norge A/S
Stasjonsveien 18
N-1396 Billingstad, Norge
Tlf. +47 66 77 69 00
Fax +47 66 77 69 01
Email Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
www.techotel.no

Åpningstider
Kontoret er åpent
hverdager fra 9 – 17 mandag - torsdag og 9 -15 fredag

Support
I supporttiden kan du ringe +47 66 77 69 00 eller direkte til den enkelte konsulent.

Picasso Hotline
Har du bruk for support utenom kontortid kan du bruke vår Hotline +45 29 25 01 01 eller se om du kan finne svar på spørsmålet ditt i vår FAQ her. Samtaler til Hotline som ikke skyldes systemfeil faktureres pr påbegynte time á dobbel timerate.

techotel internasjonalt

Danmark
AK Techotel
Hjemmeside

Sverige

AK Techotel AB
Hjemmeside

Irland
AK Techotel
Hjemmeside 


Vår filosofi og visjon
Det perfekte styringssystemet for hotell

Vi utvikler, selger og drifter IT-løsninger til hoteller, moteller, pasienthoteller, hotellkjeder, restauranter, konferansesentre og feriesentre
-som legger stor vekt på inntjening, brukervennlighet og økt gjesteservice

Vår misjon
 
Techotels kunder skal ha de beste verktøyene på markedet til å skape større inntjening, større arbeidsglede og best service.


Vi er for 8. år på rad blitt tildelt karakteren AAA som er høyeste kredittverdighet for firmaer.

 Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

 

Techotels historie
-en liten suksesshistorie med drive

l 1981 ble AK Techotel stiftet under navnet AK Radio. l starten bestod firmaet utelukkende av Klaus Ahrenkilde. Som en driftig ung ingeniørstuderent som ville bedre sin økonomi, syklet han rundt og hentet TVer til reparasjon. Verkstedet befant seg i studentleiligheten hans i 5. sal. 

Det ble til slutt så mye å gjøre at han måtte ansette en teknikker og leie et lokale for å oppbevare alle TVene. Lokalet var en kjeller under Hotel Danmark. Det var også det første hotellet som henvendte seg til Klaus for å kjøpe eller lease TV. 

I dag er Klaus Ahrenkilde fremdeles eier og direktør i AK Techotel Gruppen. Firmaet utvikler avanserte IT løsninger og har ca 45 medarbeidere i 4 land. Over 700 hoteller samarbeider med Techotel om et eller flere produkter og Klaus har byttet ut sykkelen sin med motorsykkel.

l 1986 ble navnet endret til AK Techotel A/S. Utviklingen av avanserte EDB-løsninger som bookingsystemer og hotellkino kom i gang. Hotellbookingsystemet AK Hotelmanager ble utviklet i 1985/1986 og første installasjon var på plass på Golf Hotellet i Viborg.

Techotel konsentrerte seg om å videreutvikle hotellsystemet til et bookingsystem som ville integrere alle hotellets funksjoner. Resultatet ble en totalløsning for hotellstyring: Booking-, salgs- og markedssystemet Techotel Exclusive som var vårt hovedprodukt frem til 2002.

l 1988 mottok Techotel sin første offisielle anerkjennelse ved at Hotel- og restaurantskolen i København valgte å bruke det på sin hotelleder linje.

l 1989 etablerte Techotel et datterselskap i Sverige. I løpet av 2 år ble Techotel det mest solgte hotellsystemet i Sverige. 

I 1990 inngikk Techotel en distributøravtale for det islandske markedet med Radiostofan.

Kort tid senere vant Techotel kontrakter med de to største hotellene på Island etter hard konkuranse med flere internasjonale hotellsystemer.

l 1991 inngikk Techotel distribusjonsavtale for det finske hotellmarkedet med ICL i Finland, som stanset salget av deres eget hotellsystem.
 
Som en naturlig følge av den store utbredelse av Techotel ble Techotel Direct booking utviklet. Slik kunne alle hoteller som hadde systemet sende reservasjoner til hverandre, samt kommunisere direkte med reisebyråer.

l 1993 ble Techotel Norge etablert. I løpet av 1½ år ble antallet installasjoner tredoblet i Norge.

Techotel Exclusive ble det mest solgte system i hele Norden frem til 2002.
Techotel underskrev en distribusjonsavtale med OY Unicash for det finske og baltiske markedet.

I 1994 inngikk Techotel distribusjonsavtale med Hospitality Systems B.V. Holland for det nederlandske marked og ICS i Polen (ICS er i dag AT&T) for det polske marked og Madro GmbH og Hypersoft GmbH for det tyske marked.  

...fortsat
l 1994 kjøpte Techotel SMS Sverige og overtok SMS sine aktiviteter i Danmark. Techotel markedsførte med stor suksess SMS systemet under navnet Techotel Restaurant Manager og i løpet av de første 2 år ble det installert 20 nye systemer i Danmark alene.


l 1995 var Techotel først ute med å utvikle Central Booking – en felles kundemarketingsdatabase for hotellkjeder.

l 1996 gikk vi i gang med å flytte Techotel Exclusive over til Windows.  Windows versjonen fikk navnet Picasso.

I 1997 kjøpte Techotel et Windows-basert restaurantsystem "Abacus" som fremtidig supplement til Techotel Picasso.

I 1998 introduserte vi med suksess et nytt informasjons- og underholdningssystem - Infotainment, som erstattet vårt tidligere hotellkino system.

I 1999 hadde Techotel Gruppen 40 ansatte og over 400 hoteller som samarbeidspartnere. 

Sentral database og Booking Link for hotellkjeder ble videreutviklet og kan utvides med et Bonus Member system. 5 hotellkjeder bruker vårt unike produkt som vi idag kaller Techotel Central Office.

I 2000 - 2001. De første 10 installasjoner av Techotel Picasso kom på plass. 

I 2002 ble Techotel for 3. gang blitt tildelt det høyeste kvalitetsstempel på kreditverdighet, Tripel A. Karakteren AAA gis av D&B til bedrifter med solid økonomi og særdeles gode betalingsevne.

I 2003 hadde Picasso blitt en stor suksess og var allerede det mest solgte systemet i Norden. 105 hoteller hadde kjøpt Picasso siden introduksjonen i desember 2001. 

2004 Techotel opprettet et hosting og driftsenter i København for hosting og drift av hotellsystemer i hele Europa. 

I 2006 skrev vi kontrakt med Norlandia Gruppen om å levere en sentral løsning for 38 hoteller i en database i Skandinavia.
I 2006 Startet vi datterselskap i Irland og fikk raskt kontrakt med 10 hoteller

2008 Vi passerte 500 installasjoner. Picasso var da det mest brukte systemet i Norden. 

I 2012 kjøpte Techotel firmaet Via System, som selger adgangsløsninger. Gjennom Via Systems distribueres en rekke intjeningsfremmende digitale løsninger til hotelbransjen.
Samtidig utvikles det i Techotel integrasjon for disse løsninger til Picasso Digital

900 hoteller har bestilt Picasso siden 2002
Dette er en rekord!

 

INNtjening og arbeidsglede
- Og mer tid til gjestene

Vår forretningsidé er å utvikle, selge og drifte IT-løsninger til hoteller, moteller, pasienthoteller, hotellkjeder, restauranter, konferansesentere og feriesentere. Vi legger stor vekt på inntjening, brukervennlighet og gjesteservice.

Vår misjon er:

Techotels kunder skal ha de beste verktøyene på markedet til å skape større inntjening, større arbeidsglede og best service.

Techotel Picasso

Vår hovedprodukt, Techotel Picasso er det mest solgte hotellsystemet i Skandinavia. Siden lanseringen i 2002 har vi installert over 700 systemer.
24 timers support
Av dyktige konsulenter med hotellbakgrunn

Picasso Positiv Service avtale
Når man driver et hotell er det ikke rom for at ting ikke virker. Det vet vi godt i Techotel. Derfor har vi en Positiv Service avtale med våre kunder som går ut på at man alltid kan ringe til oss og få tak i en supportmedarbeider.

Se Positiv Service Avtalen (last ned pdf)

Oppdateringer og nye versjoner
Forløpende oppdateringer av Picasso inngår i lisensavtalen. Våre kunder får alltid den nyeste versjonen av systemet uten ekstra omkostninger.

Vi har dessuten en stor stab av dyktige utviklere som konstant jobber for å forbedre, feilsikre og videreutvikle systemet. 

 

picasso er kjernen
Alt du trenger, men ikke alt du kan få

Techotel Picasso er kjernen i en rekke produkter utviklet for å hjelpe hotelleiere å administrere bestillinger, økonomi og administrasjon av sin virksomhet om det er hotell, bowlinghall, restaurant, pasientsykehus eller andre noe annet.

Den lille ekstra...
Techotel Picasso klarer det meste, men vi skreddersyr gjerne. 
Blir det er behov for det, kan du sette sammen en pakke med tilleggsmoduler som er skreddersydd for den aktuelle virksomheten.

Picasso Light, Pro og Domino har en rekke moduler i seg selv - en slags pakkeløsning – der du kan velge mellom mange smarte og inntjeningsfremmende moduler.
Du kan velge hvilke moduler du ønsker å ha når du kjøper Picasso eller når behovet oppstår.

I Produktoversikten kan du se hvilke moduler som finnes i de ulike programmene.

I Picasso Moduler kan du se en liste og beskrivelse av alle moduler.
Programmer
- Picasso:      
     Light      
     Pro       
     Domino
- Appetite
- TV og internett:
     Chagall
     Smartup TV 
moduler  
- MIS/CRM
- WIHP Google Ads
- Digitale rapporter
- To-do kalender
- Online booking interface:       
    Online Booking Gold      
    Online Booking Silver      
    Online Booking Bronze  
- Online bordbestilling  
- Bane-booking  
- VIP check-in  
- Eierbooking  
- Online gavekort
- Online check-out 

 

og mye mye mer...

Techotel Picasso Pro

Et profesjonelt styringsverktøy for alle medarbeidere på hotellet og restauranten

Les mer...

Techotel Picasso Light
Booking- og salgskalender for mindre hoteller, gjestegårder og selskapslokaler.

Les mer...

Techotel Picasso Domino
ASP system for hotellkjeder. Central Office / Booking / MIS / CRM / To-Do. Kan utvides med Techotel Bonus System.

Les mer …

Techotel Picasso Appetite
Restaurantkasse med omsetnings lagerstyring, bordbooking og kundedatabase.

Les mer...

smartup TV  
Med nyheten Smartuptv kan du gi gjestene dine tilgang til alle web-apps for Android.
På din egen My Smartup side på nettet bestemmer du hvilke apps som skal tilbys på det enkelte TV.

Les mer …

Techotel chagall 
La det digitale Video-on-Demand TV systemet Chagall underholde gjestene dine.

Les mer …

Picasso Online booking Bronze 
Vår klassiske Online Booking, som kan brukes uavhengig av hotellets egen nettside.

 

 

Les mer...

Google Hotel Ads og WIHP

Med Picassos integrasjon til WIHP og Google Hotel Ads kan dere promotere deres egne online priser og selge opphold direkte på kundens internettsøk. Slik sparer dere provisjonen til salg gjennom kanaler.

Les mer …

Picasso Online booking silver
Trinnet etter den klassiske Online Booking med utvidet samspill mellom online booking og hotellets egen hjemmeside.

 

Les mer...

Picasso Online booking Gold+
Picasso Online Gold + er Techotels nyeste produkt. Med ny design og nye salgsfremmende funksjoner i Gold + får du en markedsledende Online Booking med betaling på nett.


 

Les mer...

Picasso Online mobile booking
Lei ut rommene dine med Mobile Online Booking designet for smarttelefoner og nettbrett!

 

 

 

Les mer...

Picasso Online eierbooking  
Et praktisk verktøy for feriesteder som forvalter boliger som eies av privatpersoner. Modulen gjør at eierne kan bestille sine egne hus på nettet innenfor avtalte begrensninger.

Les mer...

Mona

Kunstig Intelligens flytter inn i Picasso! Velkommen til roboten Mona som følger dine gjester hele veien med god service.
 

Les mer …

Picasso Online bordbestilling 
Tilby kundene dine bordbestilling i restauranten på din hjemmeside.
Bestillingen og kundeinformasjonen lagres i Picasso.

Les mer …

zaplox

Picassos integrasjon med Zaplox er en utvidelse av den digitale gjesteopplevelsen. Check inn, lås opp, check ut, alt sammen via mobil.
 

Les mer …

Picasso Online Gavekort
Øk salget ditt ved å tilby Online Gavekort og betaling på nett.


Les mer …

Picasso Online check-in VIP 
Med vår VIP check-in kan gjestene sjekke inn på hotellet selv. Standen kan ta imot betaling og skrive ut nøkkelkort til gjesten.

 

Les mer …

Picasso Online banebooking  
Bowling, tennis, klatring, hiking, eller noe helt annet? La dine kunder bestille ledige baner og tidspunkter online. Alt lagres i Picasso.

 

Les mer …

Picasso Online check-out 
La gjestene dine sjekke ut på nett. De sparer tid – du sparer penger.
 

Les mer …

YP Intelligence interface

Full tilgang til 600 kanaler med YP Intelligence som automatisk legger reservasjoner direkte i Picasso og samtidig gjør det enkelt å oppdatere alle OTA kanaler på én gang.

 

Les mer …

picasso CRM/MIS
Et samlet verktøy for detaljert og grafisk salgsstatistikk, kunderegister og markedsføring

 

Les mer …

Welcome digital Guest
En digital hotellbok som guider gjesten og skaper mersalg

Les mer …

picasso todo opgavestyring
ToDo modulen er opgavestyring for dine medarbeidere. ToDo rydder skrivebordet ditt for gule lapper og supplerer Outlook.


Les mer …

picasso digitale rapporter
Picassos digitale rapportmodul tilbyr et bredt utvalg av muligheter for å se og skrive ut statistikker og lister i det oppsettet du velger, samt flere forskjellige muligheter innenfor automatisk videreformidling av rapportene.

Les mer …

picasso møtebooking
Booking av møtelokaler er like enkelt som å booke rom. Møtebookingen i Picasso har ToDo oppfølgingskalender, booking av AV-utstyr, oppgavestyring for alle medarbeidere og mye mer. 

 

Les mer …

Picasso wellness booking
Alt du trenger for effektiv administrasjon av din SPA og Wellness avdeling

Les mer …

 

Les nyhetsbrev
Klikk på linken for å åpne nyhetsbrevet som pdf.

For å kunne åpne nyhetsbrevet må du ha et program som kan åpne pdf. Har du ikke dette installert, kan du laste ned Adobe Acrobat Reader gratis her.

Nyhetsbrev mai 2019
Les nyhetsbrevet - klikk her

Nyhetsbrev dec 2018
Les nyhetsbrevet - klikk her


Nyhetsbrev juni 2018
Les nyhetsbrevet - klikk her


Nyhetsbrev apr 2018
Les nyhetsbrevet - klikk her

Nyhetsbrev sep 2017
Les nyhetsbrevet - klikk her

Nyhetsbrev des 2016
Les nyhetsbrevet - klikk her


Nyhetsbrev nov 2016
Les nyhetsbrevet - klikk herNyhetsbrev jun 2016
Les nyhetsbrevet - klikk her


Invitasjon til brukermøte apr 2016
Les nyhetsbrevet - klikk her
 


Nyhetsbrev apr 2016
Les nyhetsbrevet - klikk her

Nyhetsbrev feb 2016

Les nyhetsbrevet - klikk her

Nyhetsbrev Desember 2015
Les nyhetsbrevet - klikk her

Nyhetsbrev November 2015

Les nyhetsbrevet - klikk her

Nyhetsbrev August 2015

Les nyhetsbrevet - klikk her

Nyhetsbrev April 2015
Les nyhetsbrevet - klikk her

Nyhetsbrev Oktober 2014 
Les nyhetsbrevet - klikk her

Nyhetsbrev Juni 2014 
Les nyhetsbrevet - klikk her

Nyhetsbrev Mai 2014 
Les nyhetsbrevet - klikk her

Nyhetsbrev April 2014 
Les nyhetsbrevet - klikk her

Nyhetsbrev Mars 2014 
Les nyhetsbrevet - klikk her

Nyhetsbrev Februar 2014 
Les nyhetsbrevet - klikk her

Nyhetsbrev Desember 2013 
Les nyhetsbrevet - klikk her

Nyhetsbrev August 2013

Les nyhetsbrevet - klikk her

Nyhetsbrev Mars 2013 
Les nyhetsbrevet - klikk her

Nyhetsbrev Januar 2013
Les nyhetsbrevet - klikk her  
HOLD DEG OPPDATERT  
Nyheter og gode tilbud fra Techotel og Picasso

Få nyheter og tilbud om Picasso til din epost. Nyhetsbrevene kommer ca 1 gang i måneden.  Du kan melde deg av nyhetsbrevet når du ønsker dette.


meld deg på
Vårt nyhetsbrev

Meld deg på Techotels nyhetsbrev

captcha 

1. Design online Hotels

Norske hoteller

Danske hoteller

Svenske hoteller

 

Other countries

 AK menu
 
1. Design online hotels  (du er her)
2. Design online chain/domino 
3. Online booking room number (test)
4. Owners settlement
5. Common meeting booking (test)
6. Common meeting with calendar and Company login (test)
7. Sports booking (test)
8. VIP check-in Terminal
9. Online room type/rate (test)
10. Wellness booking basic (test)
11.Online registration of customers(test)
12. Ticketbooking (test)
13. Tablebooking
14. Bowling and dinner booking (test)
15. Tree Climb booking
16. Gift token
17. reserved
18. Oure Sport and performance (test)
19. Owner login  (pdf)
20. Pay and checkout 
                


AK menu
 
1. Design online hotels 
2. Design online chain/domino
3. Online booking room number (test)
4. Owners settlement
5. Common meeting booking (test)
6. Common meeting with calendar and Company login (test)
7. Sports booking (test)
8. VIP check-in Terminal 
9. Online room type/rate (test)
10. Wellness booking basic (test)
11.Online registration of customers(test)
12. Ticketbooking (test)
13. Tablebooking
14. Bowling and dinner booking (test)
15. Tree Climb Booking 
16. Gift token (du er her)
17. reserved
18. Oure Sport and performance (test)
19. Owner login (pdf)
20. Pay and checkout